EEN RESERVEKOPIE IN DE CLOUD

Cloud opslag geeft u de mogelijkheid om online bestanden op te slaan. Een reserve kopie in de Cloud. Cloud opslag zorgt ervoor dat uw desktop, server of NAS bestanden synchroniseert met de Cloud. Cloud opslag dient niet te worden verward met een back-up methode.

Waarvoor is Cloud opslag dan wel handig? Het is een geweldige oplossing om uw bestanden kosteneffectief beschikbaar te maken onderweg en te delen met uw medewerkers/klanten. Daarnaast kan deze mogelijkheid ook toegepast worden als u een NAS gebruikt voor uw data opslag. U kunt deze bestanden dan eenvoudig benaderen onderweg. Lokaal op uw computer blijft een kopie bewaard die geüpload wordt zodra er een internetverbinding beschikbaar is. Ideaal als u de laptop mee neemt op reis. Via een app op uw telefoon kunt u bestanden benaderen, ideaal als u een offerte wilt oproepen bij een klant en heeft u uw eigen computer of telefoon niet bij de hand? Dan kunt u eenvoudig via een web portal uw bestanden oproepen.

Cloud opslag is niet anders dan een tweede opslaglocatie van uw bestanden die makkelijk benaderbaar is onderweg. Zo wordt uw werk net een stukje makkelijker!

 • Flexibel werken

  Uw bestanden staan in de Cloud waardoor u ze overal eenvoudig kan benaderen.

 • Een vast contactpersoon

  Een vast persoon waar u terecht kunt met al uw IT vraagstukken en problemen. Persoonlijk contact met iemand die kennis heeft van uw bedrijf en uw IT .

 • Verhoog de productiviteit

  Overal kunt u doorwerken door de lokale kopie op uw computer. Zodra er internet is worden de bestanden bijgewerkt in de Cloud.

 • Altijd veilig

  Uw bestanden staan opgeslagen op een server in Nederland. Uw bestanden zijn alleen toegankelijk voor u.

 • Schaalbaar

  IT oplossingen van De Pauw ICT zijn volledig schaalbaar. Komt er een medewerker bij of gaat er een weg? Dan schalen we uw abonnement maandelijks op of af.

Uw IT verdient een professional van De Pauw ICT. Plan een gesprek

IT OPLOSSINGEN

SYNCHRONISEER UW DATA NAAR
DE CLOUD

 • Advies

  Is Cloud Opslag de oplossing voor u? Of bent u toch meer op zoek naar online samenwerken of back-up. De Pauw ICT adviseert u graag.

 • Veilig

  Uw data wordt via een versleutelde verbinding online opslagen. De server voor Cloud Opslag staat in Nederland.

 • Schaalbaar

  Elke organisatie groeit, in de hoeveelheid data en/of medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat de Cloud oplossingen van De Pauw ICT meegroeien.

 • Meerdere apparaten

  Benader uw documenten vanaf meerdere apparaten. Apps voor iOS en Android zorgen ervoor dat u ook vanaf uw smartphone of tablet bij uw documenten kunt.

 • Offline verder werken

  Houd bestanden offline voor lokale toegang. Zo kunt u verder werken als u geen internetverbinding heeft, ideaal voor op reis.

 • Automatische Synchronisatie

  Wanneer er een internetverbinding beschikbaar is synchroniseert uw computer de documenten met de Cloud Opslag en andere apparaten die daarop zijn aangemeld.

HOE WIJ UW IT AANPAKKEN

CLOUD OPLOSSINGEN

Welke cloud oplossing past bij uw bedrijf? De Pauw ICT adviseert u graag.

Cloud opslag

Uw data gesynchroniseerd met de Cloud. Ideaal als digitale reservekopie en synchronisatie is mogelijk met meerdere apparaten.

Dropbox Business

Online samenwerken met uw collega’s. Microsoft 365 en Google Docs integratie. Dat is de kracht van Dropbox Business

Back-up & Restore

Nooit meer data kwijt raken door een computer crash, ransomware of schade. Veilig opgeslagen in de cloud en snel te herstellen.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

MAAK KENNIS MET
CLOUD OPSLAG

Een reservekopie van uw bestanden in de Cloud. Dat is de zekerheid die Cloud Opslag u biedt. Eenvoudig bestanden delen met medewerkers en/of klanten en via een app kunt u ook vanaf uw mobiel bij al uw documenten.

ONZE ZEKERHEDEN

VERTROUWEN IS GOED,
MAAR CONTROLE IS BETER

 • Aanspreekpunt

  U krijgt van ons een vast aanspreekpunt voor al uw IT problemen. Ook als ze niet bij De Pauw ICT zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 5 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT problemen.

 • Vakjargon

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpbare taal, wel zo makkelijk naar de klant!

 • IT dat werkt!

  Het klink logisch maar we zien het vaak anders. Hoe makkelijker de oplossing, hoe beter de functionaliteit

 • Totaaloplossing

  De Pauw ICT probeert een totaaloplossing te zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. IT Support, Cloud Oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerking is niets belangrijker dan duidelijkheid. In afspraken, werkzaamheden maar ook de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van De Pauw ICT
Ontdek wat wij kunnen doen

KOM IN CONTACT

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Vul het contactformulier in en kom erachter hoe De Pauw ICT uw IT omgeving kan verbeteren en optimaliseren

 • Alles begint met koffie

  Wij willen eerst uw bedrijf leren kennen. Wat u doet, welke apparatuur en software heeft u en wat wilt u uit de IT omgeving halen.

 • Aan de slag

  Als onze samenwerking een klik krijgt en u kiest voor De Pauw ICT, dan zullen wij aan de slag gaan met het optimaliseren van al uw IT middelen

 • Nieuwe IT ervaring

  Productiviteit wordt hoger en de zorgen over IT gaan weg. Dat wordt fijn werken!