UW SERVER WEER ONLINE IN ENKELE MINUTEN

Uw server is de centrale schakel in uw bedrijfsnetwerk. De server wordt gebruikt om data op te slaan en is de host voor databases of andere bedrijfssoftware. Er zijn allerlei factoren die invloed hebben op de continuïteit van uw IT infrastructuur. Hardware falen en/of software falen zijn waarschijnlijk de eerste twee factoren die in uw gedachte opkomen.

Echter zijn er nog een aantal andere factoren die vaker voorkomen en waar u minder invloed op heeft. Denk bijvoorbeeld aan blikseminslag, brand of de meest voorkomende, menselijk handelen. Niemand wil bewust schade toe brengen aan een bedrijf, maar uit onderzoek blijkt menselijk handelen de grootste boosdoener is geweest wanneer een bedrijf geraakt wordt door ransomware. Slechts 24% van de bedrijven in het MKB segment ziet ransomware als een serieuze bedreiging.

Hoe kunt u uw data beschermen tegen al deze factoren? Waarbij u snel weer verder kunt werken? De Pauw ICT is een partnerschap aangegaan met Datto en Acronis de marktleiders in back-up en disaster recovery. Samen hebben wij het antwoord!

 • Lokaal, Virtueel en Cloud

  Back-ups worden lokaal gemaakt en geback-upped in de cloud. Bij problemen kan de meest recente versie worden gevirtualiseerd zodat u direct verder kunt werken.

 • Een vast contactpersoon

  Een vast persoon waar u terecht kunt met al uw IT vraagstukken en problemen. Persoonlijk contact met iemand die kennis heeft van uw bedrijf en uw IT .

 • Verhoog de productiviteit

  Bij problemen met uw server ligt uw bedrijf niet meer stil. U kunt doorwerken terwijl De Pauw ICT uw server kan herstellen zonder dat u daar hinder van ondervind.

 • Proactief tegen ransomware

  Ingebouwd in de disaster recovery oplossing van De Pauw ICT is een ransomware bescherming. Die zorgt er niet alleen voor dat u terug kunt naar een schone back-up maar ook dat u gewaarschuwd wordt bij de eerste signalen van ransomware detectie.

 • Schaalbaar

  IT oplossingen van De Pauw ICT zijn volledig schaalbaar. Onze IT oplossingen kunnen voor een ZZP’er net zo aantrekkelijk zijn als voor een grotere onderneming.

Uw IT verdient een professional van De Pauw ICT. Plan een gesprek

BESCHERM U EN UW ORGANISATIE TEGEN RANSOMWARE

DISASTER RECOVERY DEPAUWICT

 • Lokaal en Cloud

  Back-ups worden lokaal gemaakt en opgeslagen waarna ze worden gedupliceerd naar de Cloud.

 • Virtualisatie

  De back-up bevat ook het besturingssysteem waardoor de back-up, zelfs zonder de fysieke server, virtueel kan worden gestart zodat u verder kunt werken.

 • Minimaliseer downtime, waarborg continuïteit

  Door het virtualiseren van uw back-up bent u snel weer aan het werk. De Pauw ICT kan de back-up en virtualisatie overal starten en beheren.

 • Bestanden herstellen

  Een belangrijk bestand gewist? Inbegrepen in de disaster recovery oplossing is een file recovery optie waardoor ook individuele bestanden of mappen hersteld kunnen worden.

 • Menselijke factor

  Uw medewerker is het grootste lek in uw cyberbeveiliging. Bescherm uw data voor cybercriminaliteit.

 • Ransomware Proof

  Gevaar schuilt in een klein hoekje. U heeft de verantwoordelijkheid over de veiligheid van de data van u en uw klanten. Bescherm uw data tegen verlies, diefstal en ransomware.

CIJFERS OVER RANSOMWARE

BEVEILIGEN IS NIET GENOEG

De cijfers liegen er niet om. Ransomware is een reële bedreiging voor elke onderneming. Blijf ransomware een stap voor met de oplossingen van De Pauw ICT

Investeer in uw medewerkers

91%

Van de getroffen bedrijven had antivirussoftware geïnstalleerd staan op het moment dat ze werden getroffen door ransomware.

44% van alle ransomware besmettingen ontstaan door het klikken op een kwaadaardige advertentie/website. Gebrek aan training en de goedgelovigheid van uw medewerkers wordt als een van de belangrijkste kwetsbaarheden genoemd.

BEHEER UW IT

73%

Van de getroffen bedrijven had een spamfilter geïnstalleerd. Toch is het klikken op linkjes van phishing emails of het openen van een onbetrouwbare bijlagen de meest voorkomende manier om met ransomware besmet te raken.

Maar liefst 50% van alle ransomware wordt verspreid via e-mail. Door het klikken op een link in een phishing email of het openen van een besmette bijlage.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

Beveilig uw data tegen

DIEFSTAL BRAND RANSOMWARE BLIKSEM HARDWARE FALEN

Schaalbare oplossingen voor bedrijven
ONZE ZEKERHEDEN

VERTROUWEN IS GOED,
MAAR CONTROLE IS BETER

 • Aanspreekpunt

  U krijgt van ons een vast aanspreekpunt voor al uw IT problemen. Ook als ze niet bij De Pauw ICT zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 5 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT problemen.

 • Vakjargon

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpbare taal, wel zo makkelijk naar de klant!

 • IT dat werkt!

  Het klink logisch maar we zien het vaak anders. Hoe makkelijker de oplossing, hoe beter de functionaliteit

 • Totaaloplossing

  De Pauw ICT probeert een totaaloplossing te zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. IT Support, Cloud Oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerking is niets belangrijker dan duidelijkheid. In afspraken, werkzaamheden maar ook de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van De Pauw ICT
Ontdek wat wij kunnen doen

KOM IN CONTACT

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Vul het contactformulier in en kom erachter hoe De Pauw ICT uw IT omgeving kan verbeteren en optimaliseren

 • Alles begint met koffie

  Wij willen eerst uw bedrijf leren kennen. Wat u doet, welke apparatuur en software heeft u en wat wilt u uit de IT omgeving halen.

 • Aan de slag

  Als onze samenwerking een klik krijgt en u kiest voor De Pauw ICT, dan zullen wij aan de slag gaan met het optimaliseren van al uw IT middelen

 • Nieuwe IT ervaring

  Productiviteit wordt hoger en de zorgen over IT gaan weg. Dat wordt fijn werken!