KvK: 61228389
BTW: NL001724020B13
0618096487

SEO diensten

Web . IT . Marketing

SEO staat voor Search Engine Optimization

Oftewel hoger komen in Google zoekopdrachten. In het gewone Nederlands noemen we dit simpelweg Zoekmachine Optimalisatie (SEO). De volgende termen worden met regelmaat door vele mensen gebruikt; Google-optimalisatie, zoekmachine marketing, google ranking etc etc. Echter het meeste gebruikte term hiervoor is zoekmachine optimalisatie.

Bij een goede en betrouwbare zoekmachine optimalisatie worden verschillende technieken gebruikt die er voor zorgen dat uw website meer bezoekers naar zich trekt. Hoger in Google komen (bovenaan in Google op de eerste pagina) in de ‘gewone normale’ zoekresultaten van Google. Dit is over het algemeen ook bekend als de organische zoekresultaten. In ‘Jip en Janneke taal’ kunnen we dit ook ‘het linker rijtje resultaten’ noemen. Dit is één van de technieken die wij voor u in kunnen zetten.

Het uitgangspunt van de meeste websites die goed gevonden wil worden op internet is dus hoog in Google komen. Vindbaar op Google zijn is de laatste 10 jaar een must geworden voor bijna iedere onderneming. Hoe hoger uw website namelijk in de zoekmachine resultaten staat, des te meer geïnteresseerde mensen doorklikken naar uw website. Zoekmachine optimalisatie geeft uw website, en dus ook uw onderneming, een enorme boost aan extra bezoekers waardoor u ook meer verkoop zult genereren via de geniale inzet van uw website.

Online marketing bureau voor organische zoekmachine optimalisatie

Een grote meerderheid van de mensen gebruikt internet om te zoeken naar geschikte websites (en informatie) via zoekmachines. De meeste onderzoeken schatten dit op ongeveer +/- 90% – 95% in. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een grote meerderheid van deze mensen (internetgebruikers) beschouwt een merk op een hoge positie op bijvoorbeeld Google automatisch als A-merk. Op het moment dat uw website hoog staat in deze zoekresultaten van de zoekmachine, is de kans aanzienlijk groter dat geïnteresseerde bezoekers / internetgebruikers uw website vinden en doorklikken naar uw website in plaats van naar de concurrent.

De Pauw ICT helpt

Hoger in Google – Direct meer bezoekers naar uw site – Geheel goed verzorgd – Voor groot en klein.
Een korte maar duidelijke voorbeeld:
SEO is met andere woorden het halen van hoge posities in de zoekresultaten van hoofdzakelijk Google. Dit is in zekere zin de kunst! U kunt een goede betrouwbare SEO vergelijken met een winkel die goed gepositioneerd is op een drukke winkelstraat in het centrum van een gemeente, ten opzichte van een winkel die in een buitenwijk zit, in een B of locatie of in een achteraf straatje. Op deze slechte locatie bent u dus onvindbaar en heeft u een stuk minder aanloop! Wanneer u uw website goed inricht, mag u uitgaan van een conversie / omzetting van gemiddeld 1%. Bij 150 bezoekers per dag kunt u dus uitgaan van zeker één lead per dag!

Mocht u vragen/ opmerkingen hebben aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Wij beantwoorden uw vragen graag.