WORDT BETER GEVONDEN
DAN UW CONCURRENT

Wij zijn er bij De Pauw ICT heilig van overtuigd dat 80% van je zoekmachine optimalisatie (SEO) gerealiseerd wordt door hier al met de bouw van je website rekening te houden. Als je website echt in orde is, is het pas mogelijk om een uitstekend resultaat te behalen. Wij hebben dan ook een aantal SEO- experts in huis die jou verder kunnen helpen met het opzetten van de beste SEO strategie. Lekker laagdrempelig, in jip en janneke taal en puur gericht op zo veel mogelijk resultaat in conversie met zo weinig mogelijk budget.

Met Google Analytics kun je zien hoeveel mensen er dagelijks, wekelijks of maandelijks op je website komen, waar ze vandaan komen, hoelang ze op je website verblijven en welke pagina’s het meest worden bekeken. Deze informatie is erg handig om meer inzicht te geven in wie je website bezoekt en waar de bezoekers van je WordPress website naar opzoek zijn.

Zodra wij een website hebben gerealiseerd melden we deze aan bij Google, ook koppelen we Google Analytics aan de website en zorgen ervoor dat je hier toegang tot hebt.

 • SEO Content

  Onze Content Afdeling is verantwoordelijk voor het schrijven, opstellen en structureren van onderscheidende en conversieverhogende SEO content. Wij schrijven geen teksten voor Google maar voor de daadwerkelijke bezoeker van jouw website, waarin we subtiel de accenten verwerken die voor Google van belang zijn.

 • Linkbuilding

  De Linkbuilding Afdeling zorgt ervoor dat jouw website op een natuurlijke manier een sterkere domeinautoriteit opbouwt dan de concurrentie. Door links te plaatsen op domeinen die relevant zijn aan jouw website genereren we meer online vermeldingen naar jouw website. Dit is een signaal voor Google dat jouw website de moeite waard is om te bezoeken.

 • Technische SEO

  Het fundament om te kunnen ranken op de gewenste zoekthema’s wordt zorgvuldig opgezet door de SEO Techniek Afdeling. Dit team van specialisten is geobsedeerd door de perfecte website-architectuur, schone broncodes en alles wat ervoor zorgt dat Google jouw website foutloos kan lezen en er geen waarde verloren gaat.

 • Social Media

  Social media is de perfecte manier om te online populariteit van je website verhogen. Het Social Media Team houdt zich zowel bezig met organische tijdlijnposts als met kritisch gesegmenteerde doelgroeptargeting via social advertising. Online populariteit en activiteit is een belangrijk signaal voor Google dat jouw website hip en trending is.

Uw IT verdient een professional van De Pauw ICT . Plan een gesprek

IT OPLOSSINGEN

Zoekmachine optimalisatie van De Pauw ICT

 • SEO Content

  Wij zorgen voor zoekmachine vriendelijke teksten en foto’s. Onze copywriter staat te popelen om te beginnen!

 • Linkbuilding

  Interne en externe links zorgen ervoor dat google je pagina waardeert. Deze waardering zorgt voor betere posities, en dus meer bezoekers!

 • SEO Techniek

  Geobsedeerd door de perfecte broncodes en alles wat ervoor zorgt dat Google jouw website foutloos kan lezen.

 • Conversie

  Wij maken van je bezoekers klanten, op basis van gedrag en data, wij adviseren je graag met een advies afgestemd op jouw doelgroep.

 • Snelle Laadtijd

  De snelheid van je website speelt mee in de ranking in Google. Met onze SEO service ben je net Speedy Gonzales!

 • Responsive

  Een mobiel onvriendelijke website kan echt niet meer anno 2017! Ruim 40% van je bezoekers bekijken je website immers op de mobiel of tablet.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

IN VIER STAPPEN

In vier duidelijk stappen maken wij uw website Google vriendelijk

 • Onderzoek & analyse

  De Pauw ICT gelooft dat bij iedere website onderzoek & analyse nodig is. We zeggen niet voor niets, al het goeds begint met koffie. Na ons gesprek ontvangt u een offerte met hierin alle kosten verwerkt.

 • Plan van aanpak & stratagie

  Na akkoord gaan wij de optimalisaties starten . Dit gaat in verschillende fases waarbij u altijd de mogelijkheid heeft om input te geven en uw wensen kenbaar te maken.

 • IMPLEMENTATIE

  Uw nieuwe website wordt online geplaatst, klaar voor iedereen om te zien. En helemaal geoptimaliseerd.

 • EVALUATIE

  Na een paar maanden evalueren we de optimalisaties. Uit ervaring blijkt dat als een klant haar website een tijdje heeft er vaak kleine punten zijn die ze aangepast willen hebben. Zo kunnen we samen de kleine optimalisaties finetunen.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

PRIJZEN

DUIDELIJKHEID IN DE KOSTEN

Prijzenblok

ONZE ZEKERHEDEN

VERTROUWEN IS GOED,
MAAR CONTROLE IS BETER

 • Aanspreekpunt

  U krijgt van ons een vast aanspreekpunt voor al uw IT problemen. Ook als ze niet bij De Pauw ICT zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 5 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT problemen.

 • Vakjargon

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpbare taal, wel zo makkelijk naar de klant!

 • IT dat werkt!

  Het klink logisch maar we zien het vaak anders. Hoe makkelijker de oplossing, hoe beter de functionaliteit

 • Totaaloplossing

  De Pauw ICT probeert een totaaloplossing te zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. IT Support, Cloud Oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerking is niets belangrijker dan duidelijkheid. In afspraken, werkzaamheden maar ook de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van De Pauw ICT
Ontdek wat wij kunnen doen

KOM IN CONTACT

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Vul het contactformulier in en kom erachter hoe De Pauw ICT uw IT omgeving kan verbeteren en optimaliseren

 • Alles begint met koffie

  Wij willen eerst uw bedrijf leren kennen. Wat u doet, welke apparatuur en software heeft u en wat wilt u uit de IT omgeving halen.

 • Aan de slag

  Als onze samenwerking een klik krijgt en u kiest voor De Pauw ICT, dan zullen wij aan de slag gaan met het optimaliseren van al uw IT middelen

 • Nieuwe IT ervaring

  Productiviteit wordt hoger en de zorgen over IT gaan weg. Dat wordt fijn werken!