WIJ NEMEN AL UW IT ZORGEN
WEG

Werkplekbeheer is interessant voor bedrijven die het server- en/of netwerkbeheer hebben uitbesteed of gecentraliseerd. Echter blijft er vaak een behoefte voor het beheer van de werkstations en randapparatuur. Persoonlijk contact en een vaste contactpersoon die u direct te woord staat bij problemen. Dat is wat De Pauw ICT voor u kan betekenen.

De Pauw ICT  kan buiten het werkplekbeheer ook bemiddelen tussen u en de leverancier van andere hardware of software. U ervaart problemen met het netwerk en u heeft een aparte netwerkbeheerder? Dan nemen wij contact op voor u. Heeft u geen eigen netwerkbeheerder? Dan lost De Pauw ICT het probleem vaak gewoon zelf op. Technische problemen met bedrijfsspecifieke software? Dan kan De Pauw ICT voor u contact opnemen. Zo wordt u niet overvallen met allerlei technische termen en kunt u zich focussen op wat belangrijk is, uw werk.

Zoals u merkt biedt De Pauw ICT meer dan alleen werkplekondersteuning. De Pauw ICT probeert zijn klanten te ontzorgen en alle leveranciers en diensten samen te trekken tot een geheel. Elk bedrijf heeft zijn specialisme en het is fantastisch als u van ieder zijn beste kwaliteiten gebruik kunt maken.

 • Een vast contactpersoon

  Een vast persoon waar u terecht kunt met al uw IT vraagstukken en problemen. Persoonlijk contact met iemand die kennis heeft van uw bedrijf en uw IT .

 • Bemiddelen

  U heeft problemen met soft- en/of hardware die u heeft afgenomen bij derden? Dan kan De Pauw ICT voor u contact opnemen met de helpdesk.

 • Verhoog de productiviteit

  Minder storingen en sneller werken zorgen ervoor dat de productiviteit stijgt. Met een IT professional van De Pauw ICT zorgen we ervoor dat uw productiviteit stijgt.

 • Proactief of Adhoc

  IT kan met verschillende aanpakken een prachtige resultaat leveren. De Pauw ICT zorgt ervoor dat u dat resultaat krijgt.

 • Schaalbaar

  IT oplossingen van De Pauw ICT zijn volledig schaalbaar. Onze IT oplossingen kunnen voor een ZZP’er net zo aantrekkelijk zijn als voor een grotere onderneming.

 • Samenwerken

  U heeft gecentraliseerd beheer voor uw server en/of netwerk? Dan werkt De Pauw ICT graag samen met die partij om u van goede ondersteuning te voorzien.

Uw IT verdient een professional van De Pauw ICT . Plan een gesprek

IT OPLOSSINGEN

DE DIENSTEN VAN DE PAUW ICT

 • Advies

  Een stabiel werkstation is niets zonder een stabiel netwerk. De Pauw ICT zorgt ervoor dat uw netwerk, bekabeld of draadloos, stabiel is.

 • Snelle responstijden

  Direct contact met uw eigen IT-er die kennis heeft van uw bedrijf en IT omgeving. Bij kritieke situaties zijn wij binnen 1 werkdag op locatie.

 • Advies

  U wilt iets realiseren? De Pauw ICT adviseert u welke apparatuur, software of configuratie u kunt gebruiken om uw doel te bereiken.

 • Data & Back-up

  Er is niets zo waardevol als data. Voorkom verlies van data door degelijke back-ups te maken. De Pauw ICT adviseert u graag over de beste methode voor u.

 • Schaalbaar

  Alle diensten en producten zijn schaalbaar bij De Pauw ICT . Groeit of krimpt uw bedrijf? Dan doen onze diensten dat ook. Ook ideaal bij seizoenswerk.

 • Veiligheid

  Gevaar schuilt in een klein hoekje. U heeft een verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de data voor u en uw klanten. Met goede beveiliging en degelijk advies van De Pauw ICT komt u ver.

HOE WIJ UW IT AANPAKKEN

PRO ACTIEF OF ADHOC

Uw IT verdient een professionele aanpak. De vraag is alleen welke aanpak. De Pauw ICT is beschikbaar op afroep en proactief.

ADHOC BEHEER

IT op afroep

Een systeembeheer standby op afroep. Geen contract en een aantrekkelijk uurtarief.

PROACTIEF

24/7 monitoring

Wij monitoren uw systeem 24/7 en u kunt zorgeloos werken. Ontdek wat proactief beheer voor uw bedrijf kan betekenen.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

ONZE ZEKERHEDEN

VERTROUWEN IS GOED,
MAAR CONTROLE IS BETER

 • Aanspreekpunt

  U krijgt van ons een vast aanspreekpunt voor al uw IT problemen. Ook als ze niet bij De Pauw ICT zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 5 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT problemen.

 • Vakjargon

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpbare taal, wel zo makkelijk naar de klant!

 • IT dat werkt!

  Het klink logisch maar we zien het vaak anders. Hoe makkelijker de oplossing, hoe beter de functionaliteit

 • Totaaloplossing

  De Pauw ICT probeert een totaaloplossing te zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. IT Support, Cloud Oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerking is niets belangrijker dan duidelijkheid. In afspraken, werkzaamheden maar ook de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van De Pauw ICT
Ontdek wat wij kunnen doen

KOM IN CONTACT

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Vul het contactformulier in en kom erachter hoe De Pauw ICT uw IT omgeving kan verbeteren en optimaliseren

 • Alles begint met koffie

  Wij willen eerst uw bedrijf leren kennen. Wat u doet, welke apparatuur en software heeft u en wat wilt u uit de IT omgeving halen.

 • Aan de slag

  Als onze samenwerking een klik krijgt en u kiest voor De Pauw ICT , dan zullen wij aan de slag gaan met het optimaliseren van al uw IT middelen

 • Nieuwe IT ervaring

  Productiviteit wordt hoger en de zorgen over IT gaan weg. Dat wordt fijn werken!